De beste winkelier, het beste bedrijf en de beste startende ondernemer kunnen zich dit jaar weer laten verkiezen tot Biltse Ondernemer van het Jaar. Iedereen kan zijn of haar favoriet tot uiterlijk 15 oktober aanmelden via www.debiltseondernemer.nl. De winnaars worden 25 november bekendgemaakt.

Deze tweejaarlijkse verkiezing is een initiatief van de Lions Club De Bilt-Bilthoven, de Biltse Ondernemers Federatie en de gemeente De Bilt en vindt dit jaar voor de vijfde maal plaats. Een lustrumeditie. Bedrijven, instellingen en inwoners kunnen tot 15 oktober aanstaande hun ondernemer aanmelden via www.debiltseondernemer.nl. Op 25 november worden de winnaars officieel bekend gemaakt tijdens een feestelijke bijeenkomst in het gemeentehuis.

De criteria waarop de kandidaten dit jaar worden beoordeeld zijn:
• Passie en overtuiging
• Klantgerichtheid
• Maatschappelijk verantwoord en duurzaam ondernemen
• Continuïteit

U kunt ondernemers nomineren in drie categorieën: winkeliers, bedrijven en startende ondernemers. Een starter is een ondernemer die zijn activiteiten in de loop van 2014 of in 2015 is begonnen en door zijn succesvolle optreden hoge verwachtingen wekt. Kijk voor aanmelden en meer informatie over de verkiezing Biltse Ondernemer van het Jaar 2015 op www.debiltseondernemer.nl.

 

Bron: De Vierklank