Record Automatische Deuren, dat binnenkort een vestiging in Maartensdijk opent, heeft Imtech Toegangstechniek uit het gefailleerde bedrijf gekocht. Door de overname behouden de meer dan 100 werknemers van deze divisie hun baan. Imtech Toegangstechniek is een van de toonaangevende spelers op de markt van o.a. automatische deuren, poorten, hekken, slagbomen en daaraan gerelateerde service en onderhoud.

Voor Record past de vestiging van Imtech in Capelle a/d IJssel naadloos in de uitbreidingsplannen. Record heeft in Nederland al vestigingen in Doorwerth en Oosterhout. Ook op de toekomstige vestiging in Maartensdijk zal deze ontwikkeling een positieve weerslag hebben. Record en Imtech kenmerken zich beiden door een hoog service- en kennislevel. Door de bundeling van deze krachten ontstaat een sterke speler in de markt.

Hans Wijnstekers, Alg. directeur Record Automatische DeurenHans Wijnstekers, Alg. directeur Record Automatische Deuren